Maistra
Provjerite cijene
Pregled PR Kontakt Vijesti Brošure Obrazac za albume na internetu

Veštar: Prvi Maistrin kamp s 5 zvjezdica

Kontinuiranim ulaganjem u podizanje kvalitete ponude i usluge kampa, Veštar je postao prvi Maistrin kamp kategorije 5 zvjezdica

Veštar: Prvi Maistrin kamp s 5 zvjezdica

Maistrin kamp Veštar u Rovinju dobio je rješenje o kategorizaciji 5 zvjezdica čime je postao prvi kamp te kategorije u tvrtkinom portfelju. Ovo postignuće je rezultat dugogodišnjih ulaganja u unapređenje kvalitete usluge i sadržaja kampa, što je rezultiralo zadovoljavanjem svih kriterija za tu prestižnu kategoriju.

„Iznimno smo ponosni činjenicom da je kamp Veštar ušao u društvo kampova s 5 zvjezdica što je jamstvo za vrhunsku kvalitetu i potvrda da su sve naše dosadašnje investicije išle u pravom smjeru. Dodatno želimo istaknuti i to da je kamp odnedavno član cijenjenog udruženja Leading Campings koje okuplja 45 najkvalitetnijih europskih kampova“, izjavio je Lino Žufić, direktor Veštra.

First 5-Star Campsite

Najznačajnija ulaganja obuhvatila su renovaciju ulazne zone kampa 2023. godine koja je uključila obnovu recepcije i parkirališta, zatim nova sportska zona sa mini golfom, polivalentnim igralištem, odbojkom na pijesku, stolnim tenisom i vanjskim spravama za vježbanje. Gosti kampa dobili su i novi sanitarni čvor 6, a napravljena je i rekonstrukcija bazena sa novim vodenim igračkama.

U 2024. godini investicije su obuhvatile rekonstrukciju centralne zone, uključujući izgradnju novog trga, sanitarnog čvora 7, pozornice za animacijske i večernje programe, otvaranje nove trgovine s mješovitom robom te MaiSky dječjeg kluba sa bogatom opremom za djecu i teenagere. Vrijedi spomenuti da od ove godine devet parcela ima svoju E-punionicu, a gostima je na raspolaganju i digitalna mapa koja služi za lakše pronalaženje parcela prilikom prijave te olakšava kretanje po kampu uz opciju navigacije. Svi gosti dobivaju RFID narukvice, koje omogućuju kontrolirani pristup bazenu bez gužvi, besplatne ležaljke na bazenu kao i mogućnost bezgotovinskog plaćanja. Ponuda kampa obogaćena je i raznim sadržajima, uključujući gastronomske delicije i osvježavajuće napitke u obnovljenom Lovor Real Grill restoranu, Kapula Burger Baru, Basilico Pizza Pasti i Tuffo Splash Baru koji su dio MaiEats Restaurants & Bars branda koji promovira lokalna, svježa i sezonska jela.

Kamp Veštar smješten je na atraktivnoj lokaciji uz plažu te nudi smještaj u 235 mobilnih kućica te 503 parcele s mogućnosti smještaja više od 2200 gostiju. Najveći broj gostiju dolazi iz Njemačke, Austrije i Nizozemske, zemalja koje su kampu ujedno dodijelile nagrade ADAC Superplatz***** i ANWB TOP Erkende***** za 2024. godinu. Više informacija o kampu dostupno je na https://www.maistra.com/hr/smjestaj/kamp-vestar/#/